Werken bij

Vacature: Junior E-commerce manager

Heb jij affiniteit met internetverkoop? Werk je graag in een klein, ambitieus team? Ben je flexibel en kan je snel schakelen? Dan is dit je kans! De Onlinewinkelier is op zoek naar een enthousiaste Junior E-commerce Manager

Vacature: Junior E-Commerce Manager

De Woonwinkelier is op zoek naar een talentvolle stagiair(e) die voor ons een vraagstuk wil onderzoeken op het gebied van marketing. We hebben een aantal projecten op de plank liggen waar we meerdere afstudeerders voor zoeken en uiteraard is er ook de mogelijkheid om een eigen project op te zetten.

Vacature: Afstudeerstage Content Marketing

Zie jij jezelf al werken in een jong team op het kantoor van de Woonwinkelier? Ben je commercieel en zie je overal kansen? Volg jij een studie in de richting Economie/Bedrijfskunde of ondernemerschap, dan is deze stage echt iets voor jou!

Vacature: Commercieel afstudeer stagiair(e)

 

Zijn er op dit moment geen geschikte vacatures voor jou beschikbaar? Dan kan je ook altijd een open solicitatie sturen naar klantenservice@dewoonwinkelier.nl met als onderwerpregel "open sollicitatie". Wij zullen dan je sollicitatie dan bewaren en meenemen wanneer er vacatures vrijkomen.

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »