Betaalmethoden

Bij de Woonwinkelier kun je gemakkelijk en vooral veilig betalen met: 

- iDeal 
Met iDEAL kunt je jouw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Je betaalt via de beveiligde internetomgeving van jouw eigen bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

- Paypal 
Indien je betaalt met PayPal, wordt je doorverwezen naar de PayPal website. Na het inloggen betaal je door te bevestigen.

- Creditcard
Indien je wilt betalen met creditcard, kun je online shoppen en achteraf betalen. Zodra je een betaling met jouw creditcard start, start een persoonlijke lening bij de maatschappij van de kaart. Deze 'lening' wordt achteraf terug betaald aan de maatschappij van de kaart.

- Mistercash 
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kun je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten jouw online aankopen afrekenen. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor de volgende grote Belgische banken. 

- KBC
- Belfius Bank
- Fortis Bank
- Fintro
- AXA Bank
- CBC
- ING Bank
- VDK Spaarbank

- After pay | Betalen achteraf

Achteraf betalen met Digitale Factuur (Nederland en Belgie)
AfterPay voert voor De Woonwinkelier het volledige achteraf betaalproces uit. Als je gebruik gaat maken van deze betaalmethode, dan betekent dit dat je een digitale factuur van AfterPay zult ontvangen via de e-mail nadat jouw gekochte producten zijn geleverd.

Helaas is het nog niet mogelijk om in België zakelijk af te rekenen met Afterpay.

Hoe gaat AfterPay te werk?
AfterPay zal ten alle tijden jouw verzoek van betaling via digitale factuur een controle uitvoeren aan de hand van jouw gegevens. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Het is aan te raden indien je vragen hebt, contact op te nemen met AfterPay. Voor meer informatie omtrent betaling via AfterPay, verwijzen we je naar de website van AfterPay.

- Capayable | In 3 termijnen betalen

Met Gespreid Betalen bieden we jou de mogelijkheid om een bestelling in drie termijnen te betalen zonder rente. De eerste termijn betaal je direct in de online kassa en de webwinkel stuurt vervolgens de bestelling zo snel mogelijk op. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald. Zo heb je de bestelling binnen een paar dagen al in huis, zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening.

Helaas is het nog niet mogelijk om in België af te rekenen met Capayable.

     

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »