Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door de Woonwinkelier met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De Woonwinkelier verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door de Woonwinkelier worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

De Woonwinkelier aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. De Woonwinkelier aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van de Woonwinkelier opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel de Woonwinkelier alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is de Woonwinkelier niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door de Woonwinkelier worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel de Woonwinkelier uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door de Woonwinkelier worden onderhouden wordt afgewezen.

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »