Transformeer je interieur in een handomdraai

  • Geplaatst op
  • Door Esra
Transformeer je interieur in een handomdraai

Ze kunnen op de bank, het bed of op een stoel. Het liefst in overvloed en in verschillende kleuren, vormen en maten. Kussens zorgen voor samenhang tussen alle meubels als die stiekem niet helemaal matchen of ze zijn een eyecatcher in een degelijke kamer.

Wanneer je twijfelt of een bepaalde tint past in je huis kan je deze veilig uitproberen met kussens in die kleur. Wat zijn do’s en don’t als het gaat om combineren van kussens?

Transformeer je interieur in een handomdraai

In principe kan je zoveel combineren als je zelf wil en gaan voor allerlei kleuren en motieven door elkaar. Wil je meer rust en eenheid in je interieur? Ga dan voor kussens in dezelfde tinten of kies voor één of twee kleuren. Je kan dan kiezen voor een mix van effen kussens en motieven. Zolang het maar in dezelfde tint(en) blijft. Heb je weinig kleur in je interieur? Ga dan voor verschillende kussens met warme kleuren.

Durf kussens te matchen, ook al lijken bepaalde motieven of kleuren in eerste instantie niet bij elkaar te passen. Sommige combinaties leveren een erg sfeervol resultaat op. Kussens zijn dus ideaal om je interieur gemakkelijk – en voor een klein prijsje - te veranderen.  

 

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »