Blog vol met wooninspiratie

Vloerkleden voor in de zomer

  • Geplaatst op
  • Door Karo
Vloerkleden voor in de zomer

’s Ochtends met je voeten woelen in het pas gemaaide gras van de camping of blootvoets flaneren over de zachte zandkorrels van het strand. Even je ‘voeten verzetten’ maakt dat ultieme zomergevoel compleet. Gelukkig hoef je niet elke dag met de grasmaaier in de weer of met je ogen dicht door de kattenbakkorrels te lopen om deze sensaties ook thuis te kunnen ervaren. Even je voeten vakantie gunnen door ze te plaatsen op een zomers vloerkleed, creëert een vergelijkbare gemoedstoestand. Maar welke vloerkleden zijn hier het beste geschikt voor? Schenk een tropische cocktail in, snuif de geur van zonnebrand op en laat je inspireren!

Alles over oosterse tapijten

  • Geplaatst op
  • Door Karo
Alles over oosterse tapijten

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee, het is Aladin! Op een vliegend tapijt, jawel. Volledig ontspannen fladdert hij de Duizend-en-een-nacht in. Droom jij daar ‘s nachts nu ook van? Op je Oosterse tapijt vlieg je langs knooppunt Moordrecht of de vertraagde NS-trein inhalen? Ontdek de bijzondere krachten van de verschillende Oosterse tapijten, droom weg en je zult zien dat deze vloerkleden echte hoogvliegers zijn.

Rozenkelims

  • Geplaatst op
  • Door Karo
Rozenkelims

Rozen verwelken, schepen vergaan- maar rozenkelims, blijven bestaan.
Altijd al met je blote voeten door een rozenstruik willen woelen? Onze nieuwste rozenkelims zijn alles behalve een doorn in het oog. Met de pracht van een vers boeket, de zachtheid van een pas gemaaid grasveld en de geur van….naja- de geur van schoonheid. We laten je door deze blog even proeven aan de rozenkelim en wellicht valt het dit unieke soort vloerkleed wel bij jou in de smaak.

Vloerkleden aan de wand

  • Geplaatst op
  • Door Karo
Vloerkleden aan de wand

“Vloerkleedje, vloerkleedje aan de wand- bij wie hangtie het mooiste van het land?”.
Eeeeey- wacht eens even. Hier klopt iets niet. Spiegels- díé horen aan de wand. Of aan het plafond, wat je maar wilt. Maar vloerkleden -de naam zegt het toch al- horen op de vloer. Maar is ‘hoe het heurt’ niet helemaal jouw stijl? Lees dan zéker even deze blog door- cause this may be something you réally wand!

Geschiedenis van het vloerkleed

  • Geplaatst op
  • Door Karo
Geschiedenis van het vloerkleed

Lang geleden in een land hier ver vandaan, begon het fenomeen ‘vloerkleed’ te bestaan.
Geboren onder de noemer ‘tapijt’, maar toen al fameus om haar oogverblindende schoonheid.
Dat het tapijt tot 1900 amper op de vloer heeft gelegen is een leuk wist-je-datje, En, dat is nog maar het begin achter de geheimen van het begeerde vloermatje.

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »