Blog vol met wooninspiratie

Vooruitblik naar de woontrends van 2019

  • Geplaatst op
  • Door Esra
Vooruitblik naar de woontrends van 2019

Het duurt nog even voordat het einde van dit jaar nadert, maar je kan er immers nooit vroeg genoeg bij zijn! Speciaal voor de trendspotters en vooruitdenkers hierbij alvast een sneak peak naar de woontrends van 2019. Wat zijn de woontrends die blijven, welke nieuwe woontrends en kleuren zien we veel terug en welke items zijn onmisbaar in je interieur?

Vloerkleden voor in de zomer

  • Geplaatst op
  • Door Karo
Vloerkleden voor in de zomer

’s Ochtends met je voeten woelen in het pas gemaaide gras van de camping of blootvoets flaneren over de zachte zandkorrels van het strand. Even je ‘voeten verzetten’ maakt dat ultieme zomergevoel compleet. Gelukkig hoef je niet elke dag met de grasmaaier in de weer of met je ogen dicht door de kattenbakkorrels te lopen om deze sensaties ook thuis te kunnen ervaren. Even je voeten vakantie gunnen door ze te plaatsen op een zomers vloerkleed, creëert een vergelijkbare gemoedstoestand. Maar welke vloerkleden zijn hier het beste geschikt voor? Schenk een tropische cocktail in, snuif de geur van zonnebrand op en laat je inspireren!

Alles over oosterse tapijten

  • Geplaatst op
  • Door Karo
Alles over oosterse tapijten

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee, het is Aladin! Op een vliegend tapijt, jawel. Volledig ontspannen fladdert hij de Duizend-en-een-nacht in. Droom jij daar ‘s nachts nu ook van? Op je Oosterse tapijt vlieg je langs knooppunt Moordrecht of de vertraagde NS-trein inhalen? Ontdek de bijzondere krachten van de verschillende Oosterse tapijten, droom weg en je zult zien dat deze vloerkleden echte hoogvliegers zijn.

Rozenkelims

  • Geplaatst op
  • Door Karo
Rozenkelims

Rozen verwelken, schepen vergaan- maar rozenkelims, blijven bestaan.
Altijd al met je blote voeten door een rozenstruik willen woelen? Onze nieuwste rozenkelims zijn alles behalve een doorn in het oog. Met de pracht van een vers boeket, de zachtheid van een pas gemaaid grasveld en de geur van….naja- de geur van schoonheid. We laten je door deze blog even proeven aan de rozenkelim en wellicht valt het dit unieke soort vloerkleed wel bij jou in de smaak.

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »